ПРАВИЛА ГРИ. ДОТРИМУВАТИСЬ ЧИ НІ?

У такий складний час, який переживає зараз наша країна, бізнесу необхідно консолідуватися, об'єднати зусилля, щоб вижити. Наша компанія надає нашим партнерам якісні товари, хороший сервіс, відмінні умови співпраці і готова підтримати у цей нелегкий для всіх час.

more....

ПРАВИЛЬНА ХІМІЯ ВІД GRAN POLYCHEM АБО ЩО ТАКЕ ЯКІСНИЙ ПОЛІУРЕТАНОВИЙ ГЕРМЕТИК

".... Ми постійно знаходимося в тісному контакті з нашим клієнтом і готові в найкоротші терміни реагувати на будь-які побажання і зауваження. Такої швидкості реакції не може собі дозволити жоден з наших конкурентів .."

more....
insulating glass units

ПОТУЖНИЙ СИСТЕМНИЙ ГРАВЕЦЬ НА РИНКУ КОМПЛЕКТУЮЧИХ ДЛЯ СКЛОПАКЕТІВ

Чи можливо одночасно керувати виробництвом і успішно вести торговий бізнес на ринку комплектуючих для виробництва склопакетів?  В новому випуску журналу "Віконні технології" досвідом ділиться співзасновник торгової компанії WinStyle і директор, співзасновник виробничої компанії Gran Polychem Роман Сандуляк.

more....
sealant without mercury

ЧОМУ БУВ СТВОРЕНИЙ ГЕРМЕТИК JOD-32?

Вже на початку минулого десятиліття стало ясно, що потреби покупців герметиків залежать не тільки від вартості та якості пропонованого продукту. Але і від глобального процесу, пов'язаного з енергозбереженням, екологією, використанням відновлюваних джерел енергії тощо.

more....
improving the technological equipment

ЛАБОРАТОРНІ ДОСЛІДЖЕННЯ

Щороку ми інвестуємо значні кошти в покращення технологічної оснащеності нашої лабораторії. Завдяки цьому, ми можемо проводити дослідження, які дозволяють впроваджувати сучасні технології і новаторські продукти.

more....
eco friendly sealant

МИ ДБАЄМО ПРО ДОВКІЛЛЯ

В технології, що застосовує компанія GRAN POLYCHEM для виробництва поліуретанового герметика JOD-32, немає важких металів. Продукти не містять в своєму складі летючих речовин, важких металів і розчинників, завдяки чому вони не виділяють шкідливого випаровування.

more....

download free uapkmod,action game apk mod, android apps apk mod